Quality Hotel Växjö

Quality Hotel Växjö ligger ca två km från Växjö centrum, vid den östra infarten till staden. Hotellet har tre våningar med nyrenoverade hotellrum och konferenslokaler. Hotellet ligger nära naturområden, samtidigt som det endast är några minuters bilfärd in till centrum.

Hotellbekvämligheter

Hotellet har ett fitnesscenter med gym, solarium och bastu, och massagebehandlingar går att få vid förfrågan. Vid receptionen finns det en frisör. Hotellet har en restaurang och bar, och i restaurangen serveras frukost, lunch och en kvällsbuffé. Hotellet har också en kiosk. Kaffet kan avnjutas på hotellets terrass eller i trädgården. Receptionen är öppen dygnet runt, och personalen kan tala flera språk. Valutaväxling är möjlig, och safetybox finns att tillgå för förvaring av värdesaker. Om man vill går det också att hyra cyklar genom hotellet. Det finns gratis Wi-Fi i hela byggnaden.

Det finns 13 konferenslokaler och fem grupprum i varierande storlek på hotellet, med plats för 2-130 personer. Lokalerna har bland annat gratis Wi-Fi och whiteboardtavla, och PC-projektor går att boka. Lokalerna är ljusa och fräscha, och kan möbleras om för att passa för just det möte eller konferens som man ska ha.

Hotellet är lätt att nå då det är beläget vid rondellen in mot stan vid den västra infarten, vid väg 25. Hotellet har gratis parkering.

Rummen

Hotellet har 147 rum, som alla är nyrenoverade. Rummen har toalett med dusch/bad, telefon, tv, skrivbord och gratis Wi-Fi. Man kan välja mellan enkelrum och dubbelrum, och flera av rummen har vinröda och svarta inredningsdetaljer och ljusa trägolv.

Närområdet

Quality Hotel ligger i närheten av ett grönområde, någon kilometer från Glasrikets Golfklubb. Centrala Växjö ligger två kilometer bort, där det finns ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer och uteställen. Hotellet ligger ca 30 minuters bilfärd från Glasriket, där man kan besöka flera glasbruk för att bland annat se hur man blåser glas.